Naturoplex BRUSNICA
Pomoć kod urinarnih infekcija

CENA:

1,059.24 RSD

naturoplex-milion-korisnika
naturoplex-milion-korisnika

Način upotrebe: Odrasli i deca starija od 6 godine: 3 x 1 kapsula dnevno.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti! Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Pakovanje: 20 kapsula

Naturoplex® terapija je 3 puta dnevno (ujutru, popodne i uveče) po 3 film tablete.

Naturoplex® se može se koristiti samostalno ili kao dodatak antibiotskoj terapiji.

Pakovanje: 36 tableta.

Plod američke brusnice

Naturoplex® Brusnica sadrži celi plod Severnoameričke brusnice u kom se nalazi pulpa, seme, sok i kora brusnice zbog čega je bogat proantocijanidinima (PAC). Proantocijanidini su aktivne supstance koje ometaju Ešerihiju i druge bakterije da se zakače za sluzokožu mokraćnih puteva.

 

Dokazano je da prah od celog ploda brusnice u količini od 500 mg/dan u trajanju od 6 meseci doprinosi smanjenju učestalosti urinarnih infekcija.1

 

Naturoplex® Brusnica sadrži standardizovan nivo svih aktivnih komponenti, pored bioaktivnih proantocianidina sadrži organske kiseline, dijetetska vlakna, masne kiseline, proteine i šećere. Ovakav spektar komponenti iz brusnice čini Naturoplex® brusnicu jedinstvenom.

Aktivni sastojci

Aktivni sastojci Naturoplex® Brusnice su bili predmet brojnih kliničkih studija, komparativnih unakrsnih studija, kao i studija bezbednosti. 

 

Francuska Agencija za Bezbednost Hrane potvrdila je da količina aktivnih materija u dnevnoj dozi preparata Naturoplex® Brusnica efikasno pomaže da se spreči prijanjanje štetnih bakterija za zidove urinarnog trakta. Na ovaj način štetne bakterije nemaju mogućnost da se nasele i smanjuje rizik za urinarnu infekciju.

zaštita od ešerihije

Naturoplex® Brusnica sadrži čitav plod Severnoameričke brusnice (sok, opnu, mesnati deo i seme). Dokazi iz studija sprovedenih 2011. i 2012. godine potvrđuju da aktivni sastojci iz Naturoplex® Brusnice provereno deluju i sprečavaju vezivanje bakterija u urinarnom traktu čak i 24h nakon primene, dok ekstrakti brusnice prestaju da deluju nakon 10h.

 

Rezultati ovih studija pokazali su i da je Naturoplex® Brusnica mnogo efikasnija u sprečavanju urinarnih infekcija, u poređenju sa drugim proizvodima koji sadrže delove brusnice, pa čak i onim dodatno obogaćenim proantocianidinima.

Imam
EŠERIHIJU,
treba mi
rešenje ODMAH!
imam eserihiju
Korpa
Scroll to Top