JELENA, BEOGRAD
Opširnije
Dva leta zaredom sam se borila sa Ešerihijom. Noćna mora počinje sa čestom potrebom za mokrenjem, zatim se javlja napetost i peckanje pri svakom odlasku u toalet, onda kreću i lažne uzbune kao da je bešika puna, pa ne mogu nigde da idem, na kraju završim prikovana za krevet, jer me sve boli... Terapija je uvek ista, mesec dana se trujem sa raznim antibioticima. I tako prođe ta epizoda, ali tragovi se urežu u pamćenju i na mali nagoveštaj urinarne infekcije kreće panika...Probala sam razne prirodne alternative, čaj od brusnice, čaj 84, čaj od kukuruzne svile, miks od maslinovog ulja, peršuna i soka od limuna, ali ništa nije bilo dovoljno jako da može da zaustavi ili bar ublaži urinarnu infekciju. Drugi put kada sam se lečila od Ešerihije, mislila sam da mi se to više neće ponoviti i da ću biti dovoljno oprezna, uvek sam vodila računa o higijeni, nisam išla bosa, nije mi često padao imunitet, ali kako dođe leto, tako počinju simptomi i to mi je dovoljan znak za uzbunu… Ali ovaj put sam promenila pristup, na prve znake infekcije odmah sam počela sa terapijom Naturoplexom, i posle 3 dana mi je bilo dobro, nestali su simptomi, pa sam prestala sa terapijom. Nakon 2 meseca dok sam bila na moru su mi se opet javili simptomi, ponela sam celu kućnu apoteku, sve osim Naturoplexa, i naravno to mi je jedino trebalo…Kada sam se vratila sa mora uzela sam Naturoplex, ali ovaj put sam terpiju završila do kraja i simptomi su nestali. Ne znam kakve su to biljke u sastavu ovog preparata, ali definitivno su dobitna kombinacija za zaustavljanje urinarne infekcije i otklanjanje njenih simptoma. Mislim da se više neće vraćati.
MIRKO, NOVI SAD
Opširnije
Posle preloma noge i bolničkog lečenja imao sam česte infekcije mokraćnih puteva. Nakon tog preloma otkrivena su mi dva ogromna kamena u bešici. Kako sam prethodno imao uvećanje prostate sa operativnim lečenjem, urinokultura mi je stalno bila pozitivna. Nakon uzimanja preparata Naturoplex infekcije mi se nisu ponovile.
SNEŽANA, BANJA LUKA
Opširnije
Imala sam česte upale mokraćnih puteva, na 2-3 meseca. Najčešće je uzročnik bila Escherihia coli. Probala sam sa različitim biljnim preparatima i antibioticima, ali su se infekcije na dva ili tri meseca ponovo vraćale. Nakon terapije sa preparatom Naturoplex (pre dve godine) više nisam imala infekcije.
Prethodna
Sledeći
Već godinama se borim s urinarnim infekcijama izazvanim E. coli, tretirajući ih antibioticima koji bi privremeno rešavali problem, ali infekcije su se vraćale. Odlučila sam da probam Naturoplex nakon još jedne teške infekcije i od tada, nakon tri kutije i preporučene doze, nisam imala recidiva. Presrećna sam što ne moram često uzimati antibiotike i rado delim svoje pozitivno iskustvo.
Dve godine zaredom, E. coli mi je stvarala noćnu moru s čestim mokrenjem, bolom, i lažnim uzbunama koje su me vezivale za krevet, uz mesečno trovanje antibioticima. Svaka epizoda ostavljala je tragove u pamćenju, izazivajući paniku pri najmanjem znaku infekcije.

Imala sam učestale upale mokraćnih puteva svaka 2-3 meseca, obično zbog E. coli. Pokušavala sam s različitim biljnim preparatima i antibioticima, ali infekcije su se ponavljale svakih nekoliko meseci. Međutim, nakon korišćenja Naturoplexa pre dve godine, više nisam imala infekcije.

Korpa
Scroll to Top