ceste-urinarne-infekcije

Sprečite česte urinarne infekcije

Patite od upornih infekcija urinarnog trakta? Često ste na antibioticima, ali se infekcije iznova vraćaju? Brusnica će rešiti vaš problem, ali važno je izabrati pravu.

Najčešći i najuporniji izazivač urinarnih infekcija je Ešerihija.

Čak 90% svih infekcija izaziva ova bakterija.

Ešerihija na svojoj površini ima poseban set prijanjajućih molekula, koji deluju poput sićušnih kuka koje se vezuju za zidove urinarnog trakta. Tek kada se veže, ova bakterija počinje da se razmnožava, što dovodi do upale i urinarnih tegoba kao što su bol, peckanje i učestalo mokrenje. Ako se infekcija proširi i zakomplikuje može dovesti do temperature, pojave krvi u urinu, pa čak i do trajnog oštećenja bubrega.

Ljudi koji se godinama bore sa ovom vrstom infekcije piju veliku količinu antibiotika, koji mogu uništiti i dobre bakterije, a kod žena i vaginalnu floru, što predstavlja podlogu za razvoj novih infekcija.

Čak 80% žena se u toku godine posle preležane infekcije ponovo javi lekaru zbog istih simptoma. Zato je toliko važno da se pronađe način da se spreči infekcija, odnosno da se bakterije drže podalje od zidova urinarnog trakta. Preporučuje se preventivna upotreba prirodnih preparata brusnice. Oni ne remete balans bakterijske flore, a smanjuju mogućnost ponovne pojave infekcije.

Brusnica je poznata kao moćan antioksidanat koji ima jedinstvenu sposobnost da spreči vezivanje loših bakterija za zidove urinarnog trakta. Vezuje za sebe bakterije poput Ešerihije koli i tako ih sprečava da se zakače za zidove urinarnog trakta. Samim tim se ova štetna bakterija, prilikom mokrenja izbacuje iz organizma.

Međutim, nisu svi preparati brusnice isti! Najnovije studije pokazuju da su proizvodi koji sadrže čitav plod brusnice (sok, opna, mesnati deo i seme) mnogo efikasnija u sprečavanju urinarnih infekcija, u poređenju sa drugim proizvodima koji sadrže delove brusnice, pa čak i onim dodatno obogaćenim proantocijanidinima. Zato pažljivo gledajte deklaraciju kada birate proizvod koji će Vam pomoći da kažete zbogom čestim urinarnim infekcijama.

Naturoplex® Brusnica je patentirana i dokazano efikasna brusnica koja se preporučuje svima koji imaju problem sa čestim ponavljanjem infekcija urinarnog trakta.

Naturoplex® Brusnica je proizvod celog ploda Američke brusnice. Najnovije studije potvrđuju da proizvodi od celog ploda Američke brusnice pomažu da se spreči vezivanje bakterija u urinarnom traktu čak 24 h nakon primene, dok neki ekstrakti brusnice, pa i oni sa visokim sadržajem proantocianidina pokazuju pad aktivnosti nakon 10h. Zbog toga Naturoplex® Brusnica dokazano pomaže u sprečavanju urinarnih infekcija.

8 thoughts on “Sprečite česte urinarne infekcije”

 1. PilA sa m naturoplex ,polovinu kutije, i bilo je poboljsanje, ja prrestala da pije vratile se nelagod osti. Opket ,posle nexelju dana nastavim, ali me poceli boleti bubrezi. Prekinem,nekoli,o dana prodje opet uzmem 3 tabletejer su se nelagodnosti vratile i tad me opet zabole bubrezi. Sta je u pitanju, da li smem vise da koristim oovaj lek?

  1. Draga Sonja,
   Naturoplex je potpuno prirodan preparat i nema kontraindikacija koje ste naveli.
   Nemamo zabeležene slučajeve da je uticalo na bubrege i da može da se pojavi bol.
   Predlažemo da proverite taj bol kod lekara, a što se Natruoplexa tiče slobodno možete koristiti čak se i predlaže da ispijete pun tretman od 2 nedelje kako bismo iskorenili bakterije iz najdubljih slojeva urinarnog trakta i tako sprečili ponovno vraćanje infekcije.
   Možete nam se javiti za sve konsultacije na 011/2070807.

 2. Postovani, pre 7 dana sam razbila kamen u mokracnom kanalu, imam kamen u bunregu, ceste ui koje prati visoka temp…da li i koliko dugo da koristim naturoplex i da li je moguce uz antibiotike?
  Hvala puno

  1. Draga Lola,
   Savetujemo vam da koristite Naturoplex tablete u trajanju od 24 dana paralelno uz prepisane antibiotike.
   S obzirom da je potpuno prirodan Naturoplex se može koristiti i kao terapija uz antibiotike.

 3. Draga Ivana,
  Za taj broj bakerija u urinu obavezno ispijte punu terapiju od 24 dana (6 kutija Naturoplexa) i to 3 puta dnevno po 3 tabletice.
  Takodje savetujemo da uradite urinokulturu sa antibiogramima, da vam lekar kaže da li je potreban i antibiotik uz Naturoplex.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Scroll to Top