Muči vas uporna i opasna EŠERIHIJA? | Naturoplex
6497
post-template-default,single,single-post,postid-6497,single-format-standard,edgt-cpt-2.0.1,mikado-core-2.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,homa child-child-ver-1.6.1.1530622332,homa-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Opasna ešerihija

Uporna i opasna EŠERIHIJA

Mali je broj žena koje bar jednom u životu nisu imale urinarnu infekciju, prepoznatljivu po učestalom mokrenju, često izuzetno neprijatnom i bolnom

Urinarne infekcije pogađaju i muškarce i žene, ali zbog anatomskih razlika češće oboljeva „nežniji pol”. Najčešći izazivači su bakterije inače prisutne u debelom crevu, ali ukoliko se nađu u mokraćnom sistemu, ove bakterije prave veliki zdravstveni problem. Ženski urinarni kanali su mnogo kraći zbog čega i postoji veći rizik kod žena.

Ešerihija koli je uzročnik preko 90 odsto svih urinarnih infekcija. Prate je učestalo mokrenje, peckanje, bol, pritisak u donjem delu stomaka i druge tegobe.

Hrana i pića koje treba izbegavati ako često imate urinarne infekcije: kafa, crni (ruski) čaj, sva gazirana pića, čokolada, slatkiši i teške masnoće, kao i bilo šta sa velikim količinama šećera.

Najčešći uzroci urinarnih infekcija

Zdrave osobe sa jakim imunim sistemom uglavnom nemaju problema da se izbore sa invazijom bilo koje bakterije. Međutim kada stres, bolest, fizička povreda, ili loša i nepravilna ishrana oslabe imuni sistem, bakterije lako pobede odbrambene ćelije i dolazi do urinarne infekcije.
Trudnoća, menopauza i seksualni odnosi takođe mogu da povećaju rizik i dovedu do infekcija urinarnog trakta.

Bakterija Ešerihija koli je gotovo najčešći uzročnik upornih urinarnih infekcija. Nepravilno lečena infekcija izazvana ovom bakterijom, udružena sa oslabljenim imunitetom, može dovesti i do upale bubrega, sa visokom telesnom temperaturom, bolom, povraćanjem i pojavom krvi u mokraći.

Ešerihija se često vraća, trajno oštećuje urinarni trakt i izaziva jake upale.

Rešenje problema zvanog Ešerihija koli

Terapija je antibiotska. Međutim, Ešerihija dopire do najdubljih slojeva sluzokože urinarnog trakta i tamo se zadržava, zbog čega često ostaje nedostupna uobičajenoj terapiji. Zaostala Ešerihija se umnožava u zidovima urinarnog sistema i aktivira pri najmanjem padu imuniteta, što dovodi do ponovne pojave infekcije. Nije mali broj pacijenata koji se sa ovim problemom bore godinama.

Zbog toga se sve više uz antibiotike, preporučuje i upotreba prirodnih preparata, koji ne remete balans bakterijske flore, a smanjuju mogućnost ponovne pojave infekcije.

Naturoplex® je prirodni preparat koji pomaže da se zaustavi urinarna infekcija i spreči njena ponovna pojava. Naturoplex® pomaže da se tegobe i bolovi pri mokrenju značajno ublaže već tokom prvog dana primene. Dopire do najdubljih delova sluzokože urinarnog trakta i ubrzava eliminaciju Ešerihije tako što je ‘’skida’’ sa zidova urinarnog trakta. Potpunom eliminacijom Ešerihije sprečava se mogućnost ponavljanja infekcija.

Naturoplex® se može primenjivati samostalno, ili u kombinaciji sa antibioticima čime se dodatno ubrzava nestajanje tegoba i sprečava vraćanje infekcije.

19 Comments

 • Jel ovo vazi samo za zene,ili i za muskarce. Da li ove tablete mogu pomoci kod malko pjenastog urina kod muskarca? Hvala.

  мај 22, 2017 at 3:41 pm
 • Zdravo Naturoplex jel moze se poslati za njemacke oce Tablette???

  јун 4, 2017 at 12:19 pm
 • Vojislavka Radovanov

  Одговори

  Poštovani ,
  molim vas samo za tačnu informaciju oko primene doze Naturoplex tableta sa brusnicom.
  Elem,lečila sam esherihiju pre dva meseca antibioticima i naturoplexom i izlečila,sada opet me pecka i imam učestalo mokrenje,Buni me to što na sajtu piše 3x po 3 tablete a na kutiji 1-2 dnevno.Šta je ispravno?

  август 14, 2017 at 6:30 am
 • Postovani,mene zanima da li Naturoplex tablete i Naturoplex brusnica imaju istu svrhu,da li isto ublazavaju bol,peckanje i uklanjaju infekciju…?

  новембар 12, 2017 at 4:17 pm
 • Dali moze da koriste i trudnice Naturoplexs

  децембар 24, 2017 at 12:09 pm
 • Da li Naturoplex mogu da koriste i pacijenti koji uzimaju antikoagulantnu terapiju?

  децембар 14, 2018 at 8:29 am
 • Poštovani, zanima me da li se Naturoplex tablete i kapsule mogu koristiti istovremeno? Da li ispijanje čaja protiv E. coli spriječava njihovo dejstvo?

  фебруар 28, 2019 at 2:52 am
 • Imam problem vec par dana oko peckanja prilikom mokrenja i neprijatnog mirisa. Sada sam poceo da osecam bol u predelu desnog bubrega i javila se temperature. Da li mogu pokusati sa Naturoplex jer sam na terenu i trenutno ne mogu da se obratim svom lekaru? Hvala

  март 1, 2019 at 4:16 am
 • Postovani,meni je dijagnostifikovana infekcija mokracnih puteva.Prepisan antibiotik Bactrim na 12 sati po 2.organizama ga slabo podnosi.Sta predlazete.Nisam u zivotu tabletu popila pa organizam te otrove ne prihvata.Pozdrav

  мај 27, 2019 at 4:24 pm

Post a Comment