Sprečite česte urinarne infekcije | Naturoplex
6511
post-template-default,single,single-post,postid-6511,single-format-standard,edgt-cpt-2.0.1,mikado-core-2.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,homa child-child-ver-1.6.1.1530622332,homa-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
ceste-urinarne-infekcije

Sprečite česte urinarne infekcije

Patite od upornih infekcija urinarnog trakta? Često ste na antibioticima, ali se infekcije iznova vraćaju? Brusnica će rešiti vaš problem, ali važno je izabrati pravu.

Najčešći i najuporniji izazivač urinarnih infekcija je Ešerihija.

Čak 90% svih infekcija izaziva ova bakterija.

Ešerihija na svojoj površini ima poseban set prijanjajućih molekula, koji deluju poput sićušnih kuka koje se vezuju za zidove urinarnog trakta. Tek kada se veže, ova bakterija počinje da se razmnožava, što dovodi do upale i urinarnih tegoba kao što su bol, peckanje i učestalo mokrenje. Ako se infekcija proširi i zakomplikuje može dovesti do temperature, pojave krvi u urinu, pa čak i do trajnog oštećenja bubrega.

Ljudi koji se godinama bore sa ovom vrstom infekcije piju veliku količinu antibiotika, koji mogu uništiti i dobre bakterije, a kod žena i vaginalnu floru, što predstavlja podlogu za razvoj novih infekcija.

Čak 80% žena se u toku godine posle preležane infekcije ponovo javi lekaru zbog istih simptoma. Zato je toliko važno da se pronađe način da se spreči infekcija, odnosno da se bakterije drže podalje od zidova urinarnog trakta. Preporučuje se preventivna upotreba prirodnih preparata brusnice. Oni ne remete balans bakterijske flore, a smanjuju mogućnost ponovne pojave infekcije.

Brusnica je poznata kao moćan antioksidanat koji ima jedinstvenu sposobnost da spreči vezivanje loših bakterija za zidove urinarnog trakta. Vezuje za sebe bakterije poput Ešerihije koli i tako ih sprečava da se zakače za zidove urinarnog trakta. Samim tim se ova štetna bakterija, prilikom mokrenja izbacuje iz organizma.

Međutim, nisu svi preparati brusnice isti! Najnovije studije pokazuju da su proizvodi koji sadrže čitav plod brusnice (sok, opna, mesnati deo i seme) mnogo efikasnija u sprečavanju urinarnih infekcija, u poređenju sa drugim proizvodima koji sadrže delove brusnice, pa čak i onim dodatno obogaćenim proantocijanidinima. Zato pažljivo gledajte deklaraciju kada birate proizvod koji će Vam pomoći da kažete zbogom čestim urinarnim infekcijama.

Naturoplex® Brusnica je patentirana i dokazano efikasna brusnica koja se preporučuje svima koji imaju problem sa čestim ponavljanjem infekcija urinarnog trakta.

Naturoplex® Brusnica je proizvod celog ploda Američke brusnice. Najnovije studije potvrđuju da proizvodi od celog ploda Američke brusnice pomažu da se spreči vezivanje bakterija u urinarnom traktu čak 24 h nakon primene, dok neki ekstrakti brusnice, pa i oni sa visokim sadržajem proantocianidina pokazuju pad aktivnosti nakon 10h. Zbog toga Naturoplex® Brusnica dokazano pomaže u sprečavanju urinarnih infekcija.

8 Comments

 • kde da kupim ..iz kosovo ..prizren..preparati naturplex

  септембар 15, 2017 at 4:29 pm
 • PilA sa m naturoplex ,polovinu kutije, i bilo je poboljsanje, ja prrestala da pije vratile se nelagod osti. Opket ,posle nexelju dana nastavim, ali me poceli boleti bubrezi. Prekinem,nekoli,o dana prodje opet uzmem 3 tabletejer su se nelagodnosti vratile i tad me opet zabole bubrezi. Sta je u pitanju, da li smem vise da koristim oovaj lek?

  март 8, 2018 at 11:42 pm
 • Postovani, pre 7 dana sam razbila kamen u mokracnom kanalu, imam kamen u bunregu, ceste ui koje prati visoka temp…da li i koliko dugo da koristim naturoplex i da li je moguce uz antibiotike?
  Hvala puno

  март 12, 2018 at 5:07 pm
 • Ja godinu i po dana,mučim muku sa 100 000 eserihije u urinu.Koliko kutija savetujete,za izlečenje?

  јул 31, 2019 at 7:15 pm

Post a Comment